⚡РОДЕНДЕНСКИ ПРОМОЦИИ Митрафест 2 ⚡

 

Додека слушате музика и правите шопинг на Митра не заборавајте да ги проверите сите промоции и попусти , give away кои ги договоривме со нашите партнери и амбасадори.

Пушти микс, уживај во животот и почести се со нешто од Митра!

 

Промоциите ќе завршат на 15.10.2021

 

BOURJOIS и MAX FACTOR

КУПИ СИ

 

MAX FACTOR

КУПИ СИ

 

BOURJOIS

КУПИ СИ

 

РОСИЦА МРШИЌ

КУПИ СИ

 

BECUTAN

КУПИ СИ

 

ЧУДНА ШУМА 

КУПИ СИ

 

JUMPING CLAY

КУПИ СИ

 

СК 091

КУПИ СИ

 

ROYAL CANIN

КУПИ СИ

 

MONGE

КУПИ СИ

 

РОДЕНДЕНСКИ ПРОМОЦИИ