10 пијачки кои можеш да ги нарачаш кај Митра


Која е твојата пијачка?

Снабди се со кафе (еспресо или турско), чај (од кој можеш да направиш и освежителен ладен чај), енергетски пијалоци, совршено вино за опуштање на крајот на денот или за гледање серии, крафт пиво за уживање во посебни вкусови и, секако, жестоко за кога ти треба нешто појако – сè со достава до твојот дом!
 

АЛКОХОЛНИ

 

РАЗГЛЕДАЈ


РАЗГЛЕДАЈ


РАЗГЛЕДАЈ


РАЗГЛЕДАЈ


РАЗГЛЕДАЈ
 
 

КАФЕ

 

РАЗГЛЕДАЈ


РАЗГЛЕДАЈ
 
 

ЧАЈ

 

РАЗГЛЕДАЈ


РАЗГЛЕДАЈ
 
 

ЕНЕРГЕТСКИ ПИЈАЛОК

 


РАЗГЛЕДАЈ