20 производи од кај Митра кои ќе ти го олеснат животот

Се фаќаш себеси како поминуваш часови и часови во чистење, готвење, раскревање, бришење прашина и секакви други обврски низ дома? Додека да се свртиш, летнал денот? Се чувствуваш преморено и немаш време за релаксација, за вежбање, за рутина за нега и убавина, ниту пак за хобито кое ти носи среќа?

Ако сакаш да поминуваш повеќе време во уживање, а помалку време во секојдневни обврски, издвоивме 20 производи од нашата онлајн продавница кои ќе ти го направат животот многу, многу полесен!

Разгледај ги и нарачај си ги онлајн, а ние ќе ти ги доставиме до дома и ќе ти заштедиме уште малку време во процесот. 🙂
 

КУЈНСКИ АПАРАТИ


PHILIPS БЛЕНДЕР


TEFAL ЗА ГОТВЕЊЕ НА ПАРЕА


TEFAL ЕЛЕКТРИЧНО РЕНДЕ
 

АПАРАТИ ЗА НЕГА И ЗА УБАВИНА


PHILIPS ДЕПИЛАТОР


PHILIPS LUMEA ДЕПИЛАТОР


PHILIPS АПАРАТ ЗА ПЕДИКИР


PHILIPS МАШИНКА ЗА БРИЧЕЊЕ

 

АПАРАТИ ЗА ЧИСТЕЊЕ


PHILIPS ПРАВОСМУКАЛКА


IROBOT ЗА БРИШЕЊЕ НА ПОД


IROBOT ПРАВОСМУКАЛКА
 

СРЕДСТВА ЗА ЧИСТЕЊЕ


GLOSS МАРАМЧИЊА ЗА СТАКЛО


GLOSS МАРАМЧИЊА ЗА ПОД


MIELE ЗА ДАМКИ


MIELE ТЕЧЕН ДЕТЕРГЕНТ
 

ПРОИЗВОДИ ЗА БЕБИЊА


BOON ЧЕТКА ЗА МИЕЊЕ ШИШЕ


NUK ЗАГРЕВАЧ ЗА ШИШЕ


TUC TUC & FRIENDS ГРАНИЧНИК


TUC TUC & FRIENDS КРЕВЕТЧЕ


TUC TUC & FRIENDS СТОЛЧЕ


DR. BROWN’S ЦУЦЛИ