Биди меѓу 50-те први купувачи на Митра и добиј подарок!

И официјално, добредојде на Митра! Се надеваме дека ти се допаѓа сѐ што гледаш до сега 😊

По многумесечна работа на нашата онлајн продавница, која во целост го рефлектира нашиот животен стил базиран на љубов, заедништво, дружење и потреба за комуникација, ептен сме среќни што конечно можеме да ја споделиме со тебе.

Бидејќи си тука, знаеме дека и ти го делиш нашиот животен стил и дека ќе имаме супер дружба базирана на заеднички интереси и меѓусебна доверба.

За тебе подготвивме широка понуда на производи која вклучува сѐ од грицки, облека, книги, козметика и детски работи, до апарати за домаќинство. Што и да купиш, ќе биде брзо доставено до твојот дом со нашите еко-пријателски возила:
 

 

За да го прославиме отворањето, спремивме лимитирана серија подароци за првите 50 купувачи! 🎁

Ако бидеш меѓу нив, ќе добиеш една од овие специјално дизајнирани торби или маички од Митра:
 
  

А сега, повели на шопинг!