Единствениот IQOS, отсега дел и од понудата на Митра!

Возбудени сме да споделиме една супер вест со сите вас!

Овој септември, МИТРА се придружува кон иницијативата за подобра алтернатива и подобра иднина, без чад, оган и пепел. Односно, и МИТРА стана дел од светот на единствениот IQOS!

Оваа подобра алтернатива се заснова на уникатната HeatControl технологија со прецизно контролирана температура, која осигурува тутунот никогаш да не гори. Наместо тоа, тутунот се загрева на оптимална температура до 350°C, овозможувајќи постојан вкус и целосно искуство.

Сакаш да дознаеш повеќе за IQOS 3 DUO и сите аксесоари кои можеш да ги комбинираш со него, давајќи му свој печат на уредот?

Регистрирај се пополнувајќи ја контакт формата преку која уште во првиот час ќе добиеш повик од твојот личен IQOS експерт кој ќе те води низ целиот процес и ќе ти овозможи уникатно корисничко искуство.*

Покрај тоа, при секоја направена нарачка преку твојот личен IQOS експерт добиваш бесплатна испорака до твојот дом или подигање на производите од некоја продажна IQOS локација.

Придружи ни се, стани и ти дел од светот на IQOS!

 

*Секој ден во периодот од 10:00 – 22:00.

 

РЕГИСТРИРАЈ СЕ