ЧУДНА ШУМА Аврам, Богдан, вода газат

Only in Macedonian language.

од Владислава Војновиќ и илустрации на Лука Тилингер

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Прво малку да се ѕирне во книгата, а потоа да се чита полека, по АзБучен ред, со насмевка, може и повеќепати (без разлика на годините)…

СОСТОЈКИ: Една љубопитна Меланија и нејзините авантури од буквата А, кога еден поп, пред да почне оваа книга, сркна малку супа, а дури потоа, на почетокот на книгата, значајно изјави: „Аааа, па вие, Меланија, сега ќе учите да читате и да пишувате?“

ВРЕДНОСТ: Голема, со додаток – уживање…

ПРОИЗВЕДЕНО: Не е произведено, туку напишано на рака и нацртано на рака…

РОК НА ТРАЕЊЕ: Неограничен, почнувајќи од овој миг: „Сега!“

400 ден

Additional information

Weight 0.03 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.