ЧУДНА ШУМА Азбукварка боенка

Only in Macedonian language.

Весела боенка за боење на буквите од азбуката и нивно учење придружувано со графомоторички вежби. Одличен комплет со ХИТ книгата „Азбукварка“!

  • Авторка и илустраторка: Наташа Костовска
  • Формат: А4 хоризонтален
  • Повез: мек
  • Број на страници: 32
  • ИСБН: 978-608-4938-33-0

180 ден

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.