ЧУДНА ШУМА Баба Рога вежба јога

Only in Macedonian language.

Што е ова,
мода нова,
никој веќе од
децата наши,
од Баба Рога
не се плаши.

Како да се плашат
кога ептен се 
смени светот,
на децата не 
им се закануваат
со Баба Рога, туку со
исклучување 
на интернетот!

Возраст: 6-106

  • Ванчо Полазаревски – „Баба Рога вежба јога“
  • Илустрации: Алексеј Костовски
  • Категорија/жанр: Книги за деца; илустрирана стихозбирка
  • Едиција: Шума од зборови
  • Формат: 205 х 205 мм
  • Повез: мек со клапни
  • Број на страници: 64
  • ИСБН: 978-608-4938-19-4
  • Година на издавање: 2021

ден

Additional information

Weight0.03 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.