ЧУДНА ШУМА Гатанки мали одговор им фали 1

Only in Macedonian language.

Во книшкава ќе најдеш петнаесет гатанки и, се разбира, петнаесет одговори претставени со весели цртежи. За да го дознаеш одговорот на секоја гатанка, само треба да завртиш на следната страница.

  • Ванчо Полазаревски
  • Алексеј Костовски (илустратор)
  • Формат: 120 х 140 мм
  • Повез: мек
  • Број на страници: 32
  • ИСБН: 978-608-4938-32-3
  • Година на издавање: 2022

150 ден

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.