ЧУДНА ШУМА Невидливата куќа

Only in Macedonian language.

од Билјана С. Црвенковска и илустрации на Ване Костуранов

Малечката Кала е принудена набрзина да го напушти својот дом. Таа заминува со родителите на долго, истоштувачко и застрашувачко патување без крај.

Кала не разбира што се случува, освен што ги наслушува неубавите зборови што ги шепотат возрасните. Но, она што го знае е дека ѝ недостига нејзината куќа, заедно со баба, дедо и омилената играчка – зајачето.

  • Формат: 225 х 225 мм
  • Повез: тврд
  • Број на страници: 44
  • ИСБН: 978-608-4938-12-5

550 ден

Additional information

Weight 0.03 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.