Фискултурецот Николај крадецот го збрка

Only in Macedonian language.

  • Сончева и хумористична приказна во стихови .
  • Автор: Клариса Јовановиќ и Штефан Турк
  • Возраст: 4+

Секојденвниот живот во еден идиличен град е нарушен од арогантните потфати на еден крадец. Гимнастичарот Николај навреме ги забележува потфатите на нечесниот крадец и за среќа успеава да ги доведе работите во ред.

Сликовницата е дизајнирана во согласност со препораките за дизајн на материјали за читатели со дислексија.

559 ден

Additional information

Weight0.2 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.