ЧУДНА ШУМА Куќа над брановите

Only in Macedonian language.

Свет што умира. Куќа над брановите, на осамен остров среде Океанот. Спомени од минатото, тајни стари илјадници години, надеж за нов почеток… и љубов, во сенката на Црното сонце.

 

  • „Куќа над брановите“
  • Илустрација на корица: Ване Костуранов
  • Категорија/жанр: роман
  • Едиција: Дабрава
  • Формат: А5
  • Повез: мек
  • Број на страници: 160

267 ден

Additional information

Weight 0.03 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.