ЧУДНА ШУМА Кучето што мјаукаше и мачето што џавкаше

Only in Macedonian language.

  • Билјана С. Црвенковска – „Кучето што мјаукаше и мачето што џавкаше“
  • Илустрации: Сања Симоска
  • Категорија/жанр: Сликовница

Приказна што им укажува на децата што значи прифаќање на различните од нив, кои имаат исти чувства, желби и потреби, но ги изразуваат на поинаков начин. Приказна што пренесува една порака: колку и да сме различни, сите сме прекрасни на свој начин.

500 ден

Additional information

Weight0.03 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.