ЧУДНА ШУМА Шах со Бах

Only in Macedonian language.

  • Владимир Мартиновски – „Шах со Бах… и други песни за деца што ја сакаат (или сакаат да ја засакаат) музиката“
  • Илустрации: Зоран Кардула
  • Категорија/жанр: Книга за деца; сликовница
  • Број на страници: 72

Стихозбирка за деца и возрасни што ја сакаат (или сакаат да ја засакаат) музиката од авторот Владимир Мартиновски, со илустрации на Зоран Кардула.

50% од средствата од продажбата ќе бидат донирани за арт и музикотерапија за деца со посебни потреби

450 ден

Additional information

Weight0.03 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.