ЧУДНА ШУМА Што виде бубамарата?

Only in Macedonian language.

Што виде бубамарата?

  • на Румена Бужаровска и илустрации на Јана Јакимовска

Еден ден малата бубамара решава да направи нешто убаво за себе и тргнува на пат низ целиот свет. Шетајќи низ шаренолики предели, сведочи случки на различни чудни ѕверки. Ајкули, питони, лами и морски ѕвезди – откријте и сами каков е тој чудесен свет што го запознава бубамарата!

300 ден

Additional information

Weight0.03 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.