Сказнувалка Сакам лав !

 

Only in Macedonian language.

  • Автор: Анемари ван дер Еем, Марк Јансен
  • Возраст: 3+

Хумористична приказна за деца што сакаат миленик. Па и за оние што не сакаат (ако има такви).

Едно утро Марио се разбуди.

Дома беше тивко.

Во суштина, беше здодевно.

Одеднаш посака животно. Домашен миленик.

Веднаш! Денес!

Точно знаеше какво животно сака.

Арно ама, како да ја убеди мајка си…

 

 

680 ден

Additional information

Weight0.2 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.