Идеи за подароци

Без разлика дали бараш подарок за роденден, за пријателите кои станаа родители, за најдобрата другарка, за мајка ти, за братучетките, за дечкото или девојката, или за која било друга важна личност во твојот живот, Митра е тука за тебе.

Издвојуваме неколку идеи за подароци со кои дефинитивно ќе ги израдуваш твоите најблиски. Плус, ние ќе им го доставиме подарокот до дома и ќе ти помогнеме да им приредиш едно посебно и незаборавно изненадување!

Почни со разгледување веднаш:

 

БАЛОН IT’S A BOY


НАРАЧАЈ СЕГА

БАЛОН IT’S A GIRL


НАРАЧАЈ СЕГА

МАСКА ЗА СПИЕЊЕ


НАРАЧАЈ СЕГА

ФУТРОЛА ЗА ПАСОШ


НАРАЧАЈ СЕГА

САПУН


НАРАЧАЈ СЕГА

КУТИЈА РОЗИ СО ЧОКОЛАДИ


НАРАЧАЈ СЕГА

FICUS (BONSAI) ГРАДИНА


НАРАЧАЈ СЕГА

ДЕКОРАТИВНИ ПЕРНИЦИ


НАРАЧАЈ СЕГА

МЕЧЕ


НАРАЧАЈ СЕГА

ЧАСОВНИК


НАРАЧАЈ СЕГА

ПРЕПЛЕТ ЉУБОВНА ИЛУСТРАЦИЈА


НАРАЧАЈ СЕГА

ПРЕПЛЕТ ЉУБОВНА ИЛУСТРАЦИЈА


НАРАЧАЈ СЕГА