🎈 Митра го прославува својот втор роденден 🎈

 

Продолжуваме понатаму, со поголеми знаења, пасија и континуиран план за усовршување на нашите услуги .

Се трудиме да бидеме поефикасни кон нашето семејство на корисници  и  неуморно работиме на тоа како да ги задоволиме сите нивни потреби.

Среќни сме, што за само две години постоење, успеавме да ја зголемиме палетата на услуги и производи на преку 350 брендови, со кои гордо услуживме над 3500 нарачки  и до овој момент имаме 526 000 корисници на сајтот, од целиот свет!

Затоа Митра, гордо го најавува Митрафест 2, онлајн музички фестивал, како подарок за Вас!

Митра ве кани на несејкодневно патување низ музичките полици на најдобрите македонски артисти од електронската сцена, кои специјално за оваа пригода, снимија роденденски миксови за сите вас кои го славите животот и се разбира, сакате да слушате квалитетна, внимателно одбрана музика.

Додека слушате музика и правите шопинг на Митра не заборавајте да ги проверите сите промоции и попусти , give away кои ги договоривме со нашите партнери и амбасадори.

Пушти микс, уживај во животот и почести се со нешто од Митра!

 

ВИОЛЕТА КАЧАКОВА

СЛУШНИ ТУКА

 

ЗОКИ БЕЈБЕ

СЛУШНИ ТУКА

 

МИРКО ПОПОВ

СЛУШНИ ТУКА

 

БОЖИДАР ВИДОЕСКИ

СЛУШНИ ТУКА

 

ДАРКО ЈОРДАНОВ

СЛУШНИ ТУКА

 

ROBOTEK

СЛУШНИ ТУКА

 

ЕМИ ЕРМИЛОВА

СЛУШНИ ТУКА

 

Dj UX

СЛУШНИ ТУКА

 

DJAGI AMOK RADIO

СЛУШНИ ТУКА

 

БОЛЕ

СЛУШНИ ТУКА

 

ИВАНА ДРАГШИЌ

СЛУШНИ ТУКА