МИТРАФЕСТ МИКСОВИ | ПРВ ДЕЛ

Помина една година откако ја отворивме МИТРА, и тоа не било која, туку најпредизвикувачката за сите нас. Токму поради тоа, имавме уште поголема желба да си го прославиме роденденот заедно со вас, истовремено почитувајќи ја моменталната здравствена ситуација.

Како што ѝ доликува на една онлајн продавница која го обожава интернетот и ужива во добра музика, решивме да направиме виртуелна забава. 🤗

Кога 12 етаблирани македонски диџеи, диџејки и музички ентузијасти со ќеиф ни спремија мноооогу музика, планираната забава стана онлајн музички фестивал. ✨

Забавувајте се со првите 6 од 12 миксови за 12 месеци МИТРА на МИТРАФЕСТ виртуелниот фестивал!
 

ЗОКИ БЕЈБЕ


СЛУШАЈ ТУКА

ВИОЛЕТА КАЧАКОВА


СЛУШАЈ ТУКА

WISH.KO


СЛУШАЈ ТУКА

ИЛИНА АНГЕЛ


СЛУШАЈ ТУКА

ТИНО КОСТАДИНОВСКИ


СЛУШАЈ ТУКА

ДАРКО ЈОРДАНОВ


СЛУШАЈ ТУКА