AUX INVERTER MULTI SPLIT SYSTEM ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА H07/4R3

Ладење или греење повеќе соби со една надворешна единица

  • Multi Split е цврст систем што овозможува удобна внатрешна атмосфера, но тивок и дискретен додека работи.
  • Multi Split бара помалку одржување и полесно се инсталира од повеќе сплит-надворешни единици.
  • Единицата користи модерни технологии и разладно средство со мало влијание врз околината, за да троши помалку енергија со поголема ефикасност.
  • Компатибилна со повеќе внатрешни единици, лесната инсталација и флексибилното распоредување значи дека Multi Split е единица што може да се прилагоди на вашиот дом и на вашиот животен стил.

9,620 ден

Опис

Внатрешна единица ѕидна изведба со далечински управувач,

Бренд AUX AMWM-H07/4R3;

Капацитет за ладење/греење 2.05/2.15;

Напојување V ~, Hz, Ph 220 ~ 240,50,1;

Влезна моќност за ладење/греење W 40 (12 ~ 68)/40 (12 ~ 68)

Волумен на проток на воздух (Здраво/Средно/Ниско) m3/h 600/480/370

Звучен притисок Ниво на бучава dB (A) 40/38/34

Димензија : 750x285x200mm,

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.