AUX INVERTER MULTI SPLIT SYSTEM ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА H12/4R3

Ладење или греење повеќе соби со една надворешна единица

 • Multi Split е цврст систем што овозможува удобна внатрешна атмосфера, но тивок и дискретен додека работи.
 • Multi Split бара помалку одржување и полесно се инсталира од повеќе сплит-надворешни единици.
 • Единицата користи модерни технологии и разладно средство со мало влијание врз околината, за да троши помалку енергија со поголема ефикасност.
 • Компатибилна со повеќе внатрешни единици, лесната инсталација и флексибилното распоредување значи дека Multi Split е единица што може да се прилагоди на вашиот дом и на вашиот животен стил.

11,138 ден

Опис

Внатрешна единица ѕидна изведба со далечински управувач

 • Бренд AUX AMWM-H12/4R3
 • Капацитет за ладење/греење 3,50/3,50
 • Напојување V ~, Hz, Ph 220 ~ 240,50,1
 • Влезна моќност за ладење/греење W 40 (12 ~ 68)/40 (12 ~ 68)
 • Волумен на проток на воздух (Здраво/Средно/Ниско) m3/h 600/480/370
 • Звучен притисок Ниво на бучава dB (A) 40/40/36
 •  Тело  mm 750x285x200

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.