BECUTAN Бебешки пелени 3 миди 4-9 кг

18 парчиња | 56 парчиња

248 ден691 ден

Исчисти

Опис

ПОМЕКИ

Новите пелени Becutan се извонредно меки и тенки, површинскиот слој на пелената содржи поголем процент природни материјали, поради што допирот со чувствителната бебешка кожа е исклучително нежен.

БЕЗ СТРАНИЧНО ПРОТЕКУВАЊЕ

Имаат еластични странични прегради кои не дозволуваат протекување на нечистотиите. Изработени се од материјали што овозможуваат кожата да дише.

ПОТЕНОК И ПОДОБРЕН АНАТОМСКИ ОБЛИК

Пелените Becutan се анатомски обликувани за да го осигураат и за да го следат правилниот развој на бебето во различни фази од неговиот раст.

ПОГОЛЕМА ЕЛАСТИЧНОСТ

Подобрена е флексибилноста на еластичните делови во пределот на појасот. Новата пелена Becutan е извонредно еластична во предлот на појасот и целосно се приспособува кон слободните движења на бебето за да се постигне максимална удобност во најактивниот период од денот, а истовремено за да се подобри и ноќната функција на пелената.

АЕРО- ПРОПУСТЛИВИ

Површинскиот слој на пелената е со аеропропустлива текстура, што овозможува кожата непречено да дише.

ПОДОБРЕНА АПСОРПЦИЈА

Впивливоста, како и брзината на апсорпција, е еднa од најважните карактеристики на новата пелена Becutan. Благодарение на супервпивливиот слој со структура на микрогранули, како и на дистрибутивниот слој што овозможува нечистотиите од пелената рамномерно да се распоредат по целата нејзина должина, бебешката кожа ќе остане сува и заштитена и повеќе часа по повивањето.

Дополнителни информации

Парчиња

,

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.