Благодарам

Автор: Ана Салтирова Давидовски

Издавач:Ана Салтирова Давидовски

Јазик: Македонски

Година: 2019

Оригинален наслов: Благодарам

Бр. на страни: 72

Димензии: 20х20 cm

Корица: Тврда

500 ден

Опис

Благодарам“ е детска интерактивна книга базирана на неуро-лингвистичко програмирање (НЛП) – методологија за личен и професионален успех произлезена од истражувањата што е клучната разлика помеѓу успешните и не толку успешните луѓе и како да го премостиме тој јаз. Авторот на книгата е мајка на две прекрасни дечиња (Елена и Огнен) кои во неа ја разбудија желбата за адаптирање на знаењето стекнато во НЛП-едукацијата за најмладите т.е. за унапредување на комуникацијата, за свесно насочување на креативната енергија, како да учиме од успехот и да го пресликаме во сопственото искуство, како подобро да се разбереме себе си и тие што нè окружуваат се со цел да живееме среќно и исполнето и сето ова низ приказни блиски до децата. Не треба да заборавиме дека покрај многуте работи кои ги обезбедуваме за нашите деца ние им го поклонуваме и нашиот став кон животот, што е клучот кон (не)среќен живот. Согласно тоа со оваа интерактивна книга зад која што стои методологијата на НЛП (неуро-лингвистичко програмитарање) има за цел да им даде алатка на родителите да поразговараат со децата на различни теми, да видат како нивните деца размислуваат за истите, да стават фокус на позитивните работи во секоја од темите, а истата да остане како споменар во семејството за убавите моменти заедно.

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.