AURA BLENDING EYESHADOW BRUSH Четкичка за сенчање на очни капациAURA BLENDING EYESHADOW BRUSH

This brush for shading the eyelid surface enables perfect spreading of products and blending of shades on the subtle skin of the eyelid.

175 ден

Опис

 

Оваа четкичка е наменета за сенчење на површината на очните капаци.

Со неа ќе постигнете идеално нанесување и мешање на боите на очните капаци. Одлична е за ублажување на преодите на боите на производите за очи со јак пигмент.

Исто така може да се употребува за нанесување на сенка преку целиот капак.

Направена е од многу меки синтетички влакна.

This brush for shading the eyelid surface enables perfect spreading of products and blending of shades on the subtle skin of the eyelid.

It is ideal for softening transitions of shades on the eyelid and it can also be used to apply eyeshadow over the entire eyelid. It is made of exquisitely soft synthetic fibres.

 

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.