BLUEAIR PURE 411 ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ

ОПТИМАЛНА ПРЕДВИДЕНА ПОВРШИНА

ДО 15 м2 

 

ДИМЕНЗИИ-425/200/200

8,699 ден

Опис

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ

ОПТИМАЛНА ПРЕДВИДЕНА ПОВРШИНА

ДО 15 м2 

НА ЕФИКАСНО ДЕЛУВАЊЕ НА УРЕДОТ

МОЌ НА ПРОЧИСТУВАЊЕ НА ШТЕТНИ МАТЕРИИ ОД ВОЗДУХОТ 99%

ПРОМЕНА И ФИЛТРИРАЊЕ НА ВОЗДУХОТ ВО ПРЕДВИДЕНАТА ПОВРШИНА– 5 ПАТИ

ПРОЧИСТУВАЊЕ НА:

ЧАД-180 М3

НА ЧАСПРАШИНА-200 М3

НА ЧАСПОЛЕН 200 М3

НА ЧАСМИРИСИ, АЛЕРГЕНИ, МУВЛА И ДРУГИ ШТЕТНИ МАТЕРИИ.

УРЕДОТ КОРИСТИ ХЕПА ФИЛТЕР И ФИЛТЕР СО АКТИВЕН ЈАГЛЕН

ЛЕСНО ПРОМЕНЛИВИ ФИЛТРИ

ИЗБОР НА ПОВЕЌЕ БОИ

ТЕЖИНА 1,25 КГ

КОМПАКТЕН, ИДЕАЛЕН ЗА КОРИСТЕЊЕ ВО ДОМОТ, ДЕТСКИ СОБИ, СПАЛНИ, КАНЦЕЛАРИЈА, ОРДИНАЦИИ, СОБИ КАДЕ ШТО СЕ ПУШИ…

БУЧАВОСТ 17-46 ДЕЦИБЕЛИ

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.