Bourjois Twist Up The Volume маскара за очи

Twist Up the Volume, маскара за неверојатна должина и волумен на трепките. Маскарата има уникатна твист четка со 2 подесувања: првото ќе овозможи визуелен волумен и убаво ќе ги рздвои трепките, додека пак второто подесување ќе овозможи драматичен волумен и извиткување на трепките. Доколку ви се потребни волумен и должина во едно, сега не ви се потребни 2 маскари. Со Twist Up the Volume имате 2 резултати со една маскара благодарение на трансформирачката четка:

  • Позиција 1, ретко поставени и исправени иглички: за издолжување и дефиниција на трепките
  • Позиција 2, густо поставени и извртени иглички: за волумен и извиткување на трепките
    2-во-1 трансформирачка четка, за да не мора повеќе да избирате помеѓу волумен и должина!

985 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.