CARRERA Амфибија All Terrain Mini Stunt Car

  • All Terrain Mini Stunt Car е вистинска амфибија која се движи по секаков терен, снег и плива во вода.
  • Body Flip Action – команда со која амфибијата се превртува и продолжува да вози но од другата страна.
  • Прецизен далечински управувач од 2,4 GHz за прецизно управување без пречки.
  • Прецизно управување во сите правци – 360 степени.
  • Вклучени батерии – играј веднаш!
  • Брзина до 12 км/час на било каков терен.
  • Димензии на возилото 14,5*14*7цм.
  • За деца од 6 години нагоре
  • Сразмер 1:40.

3,260 ден

Опис

YouTube видео за карактеристиките на : All Terrain Mini Stunt Car

https://youtu.be/RfMe9oXe0Ms

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.