CARRERA кола со далечинско управување Buggy Green

  • Buggy  Green е вистинскo пустинскo возило со далечинско управување кој се снаоѓа во секаков простор.
  • Со големи пневматски тркала полнети со воздух за возење на било каков терен.
  • Лесно и прецизно управување со ергономско далечинско без пречки во играњето -2,4GHz
  • Супер брзина до 12 км/час и 20 минути интензивна игра со едно полнење.
  • Со вклучени батерии за колата и далечинското. Веднаш може да се користи!
  • Шасија од специјална робусна и лесна пластика.
  • Димензиина возило 28*20,5*11,5цм.
  • За деца од 6 години нагоре
  • Сразмер 1:16.

2,630 ден

Опис

YouTube видео за карактеристиките на : Buggy Green

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.