CARRERA кола со далечинско управување Green Lizzard II

  • Green Lizzard II е вистински пустински гуштер со далечинско управување кој се снаоѓа во секаков простор.
  • Со пневматски гуми полнети со воздух и со професионална амортизација со пружини.
  • Лесно и прецизно управување со ергономско далечинско без пречки во играњето -2,4GHz
  • Супер брзина до 12 км/час и 20 минути интензивна игра со едно полнење.
  • Диференцијален погон за менување на брзини и тело од улте лесна и цврста пластика.
  • Вклучени батерии за колата, далечинското и брз полнач за батерии. Веднаш може да се користи!
  • .Супер димензии – 25,7*16,3*9,5цм
  • За деца од 6 години нагоре
  • Сразмер 1:20.

3,340 ден

Опис

YouTube видео за карактеристиките на : Green Lizzard II

https://youtu.be/iqEtdGxctwI

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.