CARRERA Пожарна со далечинско First Fire Engine

  • Црвен камион и жолта скала, класичен пожарникарски камион за незаборавна забава на вашето дете.
  • Со големи меки пневматски тркала со кои вашето камионче просто лизга во просторот,
  • Со најзабавно далечинско во форма на електричен одвртувач со помош на кое ќе можете да го составите камиончето.
  • Со брзина од 5 км/час и забавни звуци кои ве водат во херојски потфати.
  • Во сетот вклучени – камион далечинско и батерии – веднаш може да се користи.
  • 20 минути игра со едно полнење.
  • Голема димензија на возилото 25,4*13,9*16,1 цм.
  • За деца од 3 години нагоре
  • Сразмер 1:18.

4,150 ден

Опис

YouTube видео за карактеристиките на : First Fire Engine

https://youtu.be/zBquqfvDWLk

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.