ЧУДНА ШУМА Креативен дневник – Ни ден без творба

Автори: Билјана С. Црвенковска, Доротеј Нешовски
Креативни активности за 365 дена во годината.

Креативниот дневник е наменет првенствено за младите креативци, но и за креативните луѓе од сите возрасти. Наменет е за оние што сакаат да ја поттикнат својата имагинација, што сакаат да се изразат преку пишан збор или цртеж, да запишат мисла, инспирација, расположение, како и за оние што имаат желба да водат еден малку поинаков дневник.

200 страници, мек повез, формат А5, ИСБН: 978-608-4938-35-4, година на издавање 2022

400 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.