CLEAN AIR OPTIMA CA-506 HEPA UV IONIZER Прочистувач на воздух

ПРЕДВИДЕН ЗА ПРОСТОРИИ ДО 60M² / 150M³

15,000 ден

Опис

ПРОЧИСТУВАЧ ЗА ВОЗДУХ

 • ПРЕДВИДЕН ЗА ПРОСТОРИИ ДО 60M² / 150M³
 • CADR-ВРЕДНОСТИ: 112 (ЧАД ОД ЦИГАРИ) – CADR: 131 (ПРАШИНА) – CADR: 123 (ПОЛЕН)
 • 6-КРАТНА ТЕХНОЛОГИЈА НА ФИЛТРИРАЊЕ, 100% ОСЛОБОДЕН ОД ОЗОН
 • ГО ПРОЧИСТУВА, ЗБОГАТУВА И ГО ОСВЕЖУВА ВОЗДУХОТ ВО ПРОСТОРИЈАТА СО 6.000.000 НЕГАТИВНИ ЈОНИ / CM³
 • ВИСТИНСКИ HEPA ФИЛТЕР , КАТЕГОРИЈА H13, ОБЕЗБЕДЕН СО ПТТ, СО ПОВРШИНА ОД 0,75M ²,
 • ВКУПНА СТАПКА НА ЗАДРЖУВАЊЕ 99,97% ОД СИТЕ ЧЕСТИЧКИ ПОГОЛЕМИ ОД 0,3 ΜM; – МУВЛА 100%
 • ЧАД ОД ТУТУН 98,90%
 • УВЦ БРАНОВА ДОЛЖИНА 254NM
 • УВЦ СПЕКТАР> 12 ΜW / CM² (НА РАСТОЈАНИЕ ОД 1 МЕТАР)
 • ПРОТОК НА ВОЗДУХ ДО 220M³ / H
 • ТИВКА РАБОТА НА ВЕНТИЛАТОРОТ: 20 DB (A) (НИСКО), 60 DB (A) (HI)
 • 5 ОПЦИИ ЗА РЕЖИМОТ НА РАБОТА
 • 8 ЧАСОВЕН ТАЈМЕР
 • ЛИНИСКИ НАПОН AC 220V-240V / 50HZ
 • ПОВРЗАНА МОЌНОСТ 48 ВАТИ МАКС.
 • ДИГИТАЛЕН КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ
 • ФИЛТРИРАЊЕ НА ЕКРАНОТ
 • ДИМЕНЗИИ 25 X 17 X 55CM
 • БОИ СЕ ТЕМНО СИВА / СРЕБРЕНА СИВА
 • ТЕЖИНА 5КГ
 • AHAM СЕРТИФИКАТ ЗА ПРОСТОРИИ ДО 20,4M²

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.