CLEAN AIR OPTIMA CA-508 HEPA UV IONIZER Прочистувач на воздух

ИДЕАЛЕН ЗА СОБИ ОД 80M² / 200M³

17,700 ден

Опис

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ

 • ИДЕАЛЕН ЗА СОБИ ОД 80M² / 200M³
 • 6-КРАТНА ФИЛТЕР ТЕХНОЛОГИЈА, 100% СЛОБОДЕН ОД ОЗОН
 • ВКУПНА СТАПКА НА ЗАДРЖУВАЊЕ- 99,97% ОД СИТЕ ЧЕСТИЧКИ ОД НАЈМАЛКУ 0,3 ΜM; -МУВЛА 100%- ЧАД ОД ТУТУН 98,90%
 • CADR ВРЕДНОСТИ: 125+ (ЧАД ОД ЦИГАРИ) – CADR: 140 (ПРАШИНА) – CADR: 149 (ПОЛЕН)
 • ВИСТИНСКИ HEPA ФИЛТЕР ОД КАТЕГОРИЈА H13 СО ПОВРШИНА 0,75M ², СО ПТТ (ПРЕЧИСТИТЕЛЕН ТРЕТМАН)
 • УВЦ БРАНОВА ДОЛЖИНА 254NM
 • УВЦ СПЕКТАР> 28 ΜW / CM² (НА РАСТОЈАНИЕ ОД 1 МЕТАР)
 • ПРОТОК НА ПРОЧИСТУВАЊЕ НА ВОЗДУХОТ ДО 240M³ / H
 • ТИВКА РАБОТА НА ВЕНТИЛАТОРОТ : 20 DB (A) (НИСКО), 60 DB (A) (HI)
 • 5 ОПЦИИ НА РЕЖИМОТ НА РАБОТА
 • 8 ЧАСОВЕН ТАЈМЕР
 • НАПОЈУВАЊЕ AC 220V-240V / 50HZ
 • МАКСИМАЛНА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА 48 ВАТИ
 • ГО ПРОЧИСТУВА, ЗБОГАТУВА И ОСВЕЖУВА ВОЗДУХОТ ВО ПРОСТОРИИТЕ СО 6.000.000 НЕГАТИВНИ ЈОНИ / CM³
 • ДИГИТАЛЕН КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ
 • ИНДИКАТОР ЗА ЗАМЕНА НА ФИЛТЕРОТ НА ЕКРАНОТ
 • БОЈА ТЕМНО СИВА / СРЕБРЕНА СИВА
 • ДИМЕНЗИИ 27 X 17,6 X 70CM
 • ТЕЖИНА 6,3 КГ
 • AHAM УВЕРЕНИЕ ЗА ПРОСТОРИИ ДО 20,4M²
 • СЕРТИФИЦИРАН: CADR, CE, GS, CQC

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.