CLEMENTONI Clemmy Baby Lewis RC Кола со далечинско

  • Супер брза формула со неповторливиот Lewis во неа, со едноставно далечинско управување прилагодено за мали деца.
  • Ергономски прилагоден далечински управувач со Joystick за уште полесно управување.
  • Lewis е интерактивна играчка полна со мелодии, звучни ефекти но и ги учи децата на првите букви и бројки на англиски и шпански јазик.
  • Се додека детето на научи да користи далечинско може да си игра со колата со помош на авто-пилот. Само притиснете ја главата на Lewis и тој вози.
  • Со звуци на вистинска тркачка кола.
  • Во функција на подобрување на координација, развој на перцепција како и учење за причинско последичните реалации.

2,190 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.