CLEMENTONI Clemmy Baby Smart Phone

  • Забавен интерактивен смарт телефон со многу звучни и светлосни ефекти.
  • Со интересни звучни ефекти кои емитираат звуци на животни.
  • Со 4 големи светлечки копчиња и едно музичко копче за активирање на различни мелодии.
  • Во функција на развој на моторика на раце и аудитивната прецепција кај децaта.
  • Со мод за тивка работа во ноќни услови. Пластична лента на задната страна регулира тивок или гласен режим на работа.

990 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.