Clementoni Baby Електронска Тропка Камелеон

  • Забавна електронска тропка со прекрасни бои и лик на сладок камелеон
  • Со секое тресење се активираат звучни ефекти и мелодии кои гарантираат бескрајна забава.
  • Во ценатарот на тропката е прозорче во кое се наоѓаат шарени топчиња кои секогаш го привлекуваат вниманието на децата.
  • Со практична закачка за одложување на тропката.
  • Во функција на развој на моториката и перцепцијата кај децата
  • Димензии – 7 х 15,2 х 22 цм.

0+мес

799 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.