CLEMENTONI Baby Fruit Puzzle Слoжувалка Овошје

  • Три весело обоени овошки изработени од рециклирана пластика за развој на логика кај мали деца.
  • Овошките се сложувалки со различно ниво на сложеност, со цел децата постепено да се воведат во логичките загатки.
  • Авокадото се отвора со цел да се извади и стави назад топче кое се наоѓа во средината.
  • Ананасот е составен од делови кои по логичен ред се надоврзуваат едни на други.
  • Портокалот во својата внатрешност крие 4 дела кои треба да се извадат и потоа повтроно вратат внатре.
  • Секоја сложувалка стимулира различна механичка активност и воедно представува сензорно доживување поради различните текстури на овошјето.
  • Произведено во Италија
  • Димензии -24 х 19,5 х 11,5цм

970 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.