Clementoni Baby Интерактивен Фото Апарат

  • Обоен со прекрасни бои и со ЛЕД бленда овој фотоапарат до детал е конструиран по урнек на вистинска камера.
  • Со шарени копчиња кои активираат бројни звуци и мелодии кои целосно ќе го окупираат вниманието на детето.
  • Покрај мелодиите, звуците и светлосниот ефект овој апарат поседува и физички активности (подвижни делови) кои се во функција на развој на моториката.
  • Со притискање на копчето за сликање се активираа мелодија и звучнни ефекти и излегува сликичка со слатки животни.
  • Во објективот на камерата се наоѓа огледалце и многу мали шарени топчиња кои се во функција на окупирање на вниманието на детето.
  • Камерата е направена од потполно безбедни материјали и е произведена во Италија
  • Димензии – 6 х 14 х 20цм

9+ мес

950 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.