Clementoni Baby Интерактивен Тапан

  • Со бројни забавни активности, мелодии и звучни ефекти како начин на запознавање со музиката и стекнување на чувство за ритам.
  • Со удирањето на децата со рацете по површината на тапанот се произведува звук во зависност од ритамот на удирањето.
  • Брзината на ритамот на музиката се менува во зависност од ротирањето на тапанот, при што се произведуваат звучни и светлосни ефекти.
  • ЛЕД светлосните ефекти го пратат ритамот на удирањето и уште повеќе го привлекуваат интересот на децата.
  • Со практични рачки со релјефна текстура во функција на развој на чувството за допир.
  • Стабилна основа на тапанот благодарение на материјалот кој се припива за подлогата.
  • Димензии -20х 20х 18цм

10-36 мес

1,490 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.