CLEMENTONI Baby Кола со Сензорни Текстури и Меки Коцки

  • Иновативна количка со текстури и 8 меки коцки како начин за стимулирање и развој на чувството за допир низ игра.
  • Со количката се приложени и 8 големи меки коцки со мирис на ваинла.
  • Коцките можат да се вметнуваат и вадат од количката низ покривот или специјалните отвори од страна, со што се влијае на развој на чувството за допир, координацијата и моториката кај децата.
  • Во функција на развој на чувствата за допир, обсервацијата и моторичките способности.
  • Колата и коцките можат да се мијат дури и во машина за садови.
  • Произведено во Италија
  • Димензии – 20 x 28 х 18 цм

1,490 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.