Clementoni Едукативна Игра Први Броеви и Животни

  • Едукативна логичка игра за запознавање и учење на првите бројки и животни.
  • Сетот содржи 10 илустрирани плочки и 10 жетони со броеви и упатство за игра и учење.
  • Со помош на оваа игра децата ја развиваат логиката и прерцепцијата и учат да ги поврзуваат броевите со количество и да ги организираат броевите по растечки редослед.
  • Произведено во Италија.
  • Димензии :18,3 х 7,4 х 23,3цм

3+год

490 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.