CLEMENTONI Интерактивен Кош

Возраст :18 + месеци

2,556 ден

Опис

Clementoni Интерактивен Кош со бројач 18+ мес.

  • 2 во 1 : Кош со бројач и интерактивен електронски центар
  • Сензор бројач на постигнати кошеви кој во интеракција го учи детето да брои
  • Интерактивно учење на основните бои и форми на Англиски и Италијански јазик
  • Со бројни забавни звучни и светлосни ефекти
  • Со многу забавни мелодии
  • Јазици –  Англиски, Италијански
  • Димензии – 17,5*39*48цм

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.