CLEMENTONI MECHANICS Голема Механичка лабараторија кранови

  • Богато опремен научен сет кој им овозможува на децата од 8 години натаму да се запознаат со основите на механиката и инженерството.
  • Овој сет ќе ве воведе во тајните на функционирањето на дигалките – кранови и камионите дигалки.
  • Сетот содржи преку 250 компоненти од кои може да креирате преку 50 модели на дигалки како: вилушкар, традиционален кран, камион дигалка, панелен кран …
  • Со илустрирано упатство кое ќе ве води низ процесот на конструирање на дигалките, и ќе ве запознае со основите на механиката и начинот на финкционирање на големите дигалки.
  • Произведено во Италија и одобрено од Science Museum.
  • Димензии – 45,1 х 31,1 х 7 см.

2,419 ден

Опис

Clementoni Mechanics “Голема Механичка Лабараторија КРАНОВИ” (8+год.)

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.