Clementoni Mechanics Labaratory Build Trimaran

  • Научен сет кој им овозможува на децата од 8 години натаму да се запознаат со основите на механиката и инженерството.
  • Откријте ги тајните на хидро-динамиката и поморското инженерство преку конструкција на 10 различни пловила, меѓу кои тримаран како главен модел.
  • Сетот содржи 180 комплементарни елементи за креирање на модели кои навистина пловат во вода.
  • Моделите имаат кобилица, кормило и едра и на тој начин може да се управува нивното движење по водас,
  • Во прилог е и богато илустрирано упатство кое децата ги води чекор по чекор во создавaњето на механичките креации.
  • Превземете апликација за IOS или андроид која ќе ви помогне во процесот на креирањето на пловилата.
  • Произведено во Италија и одобрено од Science Museum.
  • Димензии – 06 х 39.6 х 27,8 цм.

8+год

1,290 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.