CLEMENTONI Mechanics Labaratory Police Car RC Кола со далечинско

  • Научен сет кој им овозможува на децата од 8 години натаму да се запознаат со основите на механиката и инженерството.
  • Со помош на овој сет од преку 250 компоненти креирајте 2 модела полициска кола задвижувана со електро мотор и управувана со далечински управувач.
  • Сетот содржи 2 електро мотора, еден за заден погон и еден за управувањето – волан, како и вистински диференцијал.
  • Можете да користите и 3Д апликација за смарт уред за полесно составување на моделите.
  • Преку составување на различните компоненти детето ги развива и тестира сопствените идеи, и донесува заклучоци дали истите може да се унапредат.
  • Придонесува за развој на креативноста и имагинацијата, и представува процес кој бара концентрација и прецизност од самиот почеток па се до крај.
  • Произведено во Италија и одобрено од Science Museum.
  • Димензии – 45 х 31 х 7 цм.

3,690 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.