CLEMENTONI Play Set Fun Race Сет Забавна стаза за трка

Богатиот и разнобоен сет на игра поттикнува изградба на различни патеки и трка со двата автомобили вклучени во пакетот.Играта потикнува развој на рачни вештини, визуелна перцепција, имагинација и креативност.Составена од мек и нетоксичен матерјал ја прави безбедна за играње .

18м +

1,888 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.