#CLEMENTONI РОБОТ MIND DESIGNER

Возраст 7+ години

Овој иновативен интелигентен робот ги води вашите деца низ процесот на учење математика, аритметика и геометрија според упатства. Им се овозможува да создаваат геометриски форми и да дизајнираат со различна сложеност и прецизност. Овој неверојатен робот може да се програмира рачно или преку глас користејќи ја иновативната функција за препознавање глас. Користејќи ја ексклузивната бесплатна апликација, вашето дете може да експериментира со упатства за кодирање, да создаде сложени геометриски форми и да си игра со многу оригинални интерактивни игри со код. Благодарение на Bluetooth технологијата, содржината на Mind е трајно ажурирана за неограничено играње! Маркерот, графиконите и листовите А3 се вклучени во пакетот.

4,460 ден

Опис

Димензии 11,20 см x 44,60 см x 30,60 см

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.