CLEMENTONI Science and Play Хемиска Лабораторија

  • Сет наменет за млади и надежни хемичари со преку 180 различни експерименти.
  • Со детално упатство за сите експерименти, во кое се наведени и факти за молекуларната структура на различните супстанци.
  • Сетот содржи голем асортиман на различни хемиски инструменти и супстанци кои се цертифицирани и апсолутно безбедни за различни експерименти во домашни услови.
  • Сетот содржи: сигурносни наочари, садови со капаци -мерици, епрувети со затворачи, четка за шише, пипета, балони, цевки, распирувач, мешалка, држач за епрувети, спатули, инка, филтер хартија, пинцети, дувач на балони, цертифицирани хемиски супстанци, електрични компоненти, илустрирано упатство.
  • Произведено во Италија и одобрено од Science Museum.
  • Димензии – 53 x 36 x 9 цм

2,490 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.