Clementoni Science and Play Стаклена Градина

  • Сет со помош на кој ќе конструирате стаклена градина во која ќе одгледувате вкусен био зеленчук.
  • Игра преку која децата ќе го разберат значењето на само-одрживоста, како и потребата и важноста од зачувувањето на природното окружување.
  • Сетот содржи: основа или база на стаклената градина, арки – држачи на покривка, вратичка, транспарентна покривка за градината, странични лепенки, кесички со органско семе, алат, држачи за семе, тресетни дискови,  биоразградиви саксии, илустрирано упатство.
  • Произведено во Италија и одобрено од Science Museum.
  • Димензии – 42 x 09 x 31 цм
  • Возраст 7+

1,690 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.