Clementoni Science and Play Sumobot Robot

  • Научен сет кој децата од најрана возраст 4+ години ќе ги воведе во тајните на роботиката и кодирањето
  • Оваа забавна роботизирана панда реагира на плескање со раце. Пандата се движи и танцува онолку пати колку што плескате со раце.
  • Панда роботот го снима вашиот глас и потоа го репродуцира со роботизиран изговор.
  • Симнете ја соодветната апликација за смарт уред со која вашето дете на најсоодветен начин за неговата возраст ќе навлезе во тајните на кодирањето.
  • Биди во интеракција со роботското милениче и грижи се за него хранејќи го и давајќи му нешта кои ќе ги освоите за време на играта.
  • Димензии – 7 х 13 х 18 цм.

8+год

990 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.